Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

En şık ederı bulmanız için farklı seçenekleri zıtlaştırmanız ve kaliteli bir yangın kapısına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en muvafık yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına neden olacaktır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi dâhilin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın kafaladıktan sadece 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk derunindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın merdivenini mütemmim unsurlardan bir tanesi elbet ki kapılardır. Bu baplar 360 mesabe ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 zaman ortada güvende tutmaktadır. Bunun nedeni bapların genleşmeye mütenasip halde üretilmeleridir.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mefultır ve ekseriyetle modern binalarda kullanılır.

Yangın kapısı müstacel çıkış yürekin kullanılacaksa o devran lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Bu kapılar baz olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan olgunlaşmak üzere dü gruba ayrılır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Her kapı aynı dayanıklılığa mevla olmadığı kabilinden bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 dakika ortada değemekebiliyor. Fakat bu baplar tamamen yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak derece metin. Akıbetta baplar Yangın Kapısı Fiyatları yönıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın ahir behemehâl yanacaktır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Ister bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak kötüda iz kayran illere özen vermekteyiz.

Sevimli Emniyetliği Mizan: Baplar insanoğluın ağır bir sahaı boşaltmasında kilit gösteriş oynar. Bu denetlememdan baplar gönül güvenliğini korumada olabildiğince önemli bir konuma sahiptir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları konsantre sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page